Activiteiten Zomerbad Peize 2017

11 en 12 april              voorverkoop 

22 april                        opening zwembad *Met Marijn van de Voice of Holland kids* & Nerfgevechten*

9 mei                           zwem je Fit (in samenwerking met Kinesis)

25 mei                         dauwzwemmen  

                                      Na het succes van vorige jaren, gaan we dit jaar ook weer op Hemelvaartsdag ( 25mei) het dauwzwemmen                                      organiseren.  Tussen 08.00 en 9.00 uur ’s morgens kunt u baantjes zwemmen en na 09.00 uur een lekker                                      ontbijtje nuttigen. Iedereen is welkom (mits in het bezit van een zwemdiploma). De kosten zijn € 4,00 per                                      persoon als je geen abonnement hebt. Voor abonnemnethoudes is het gratis. U kunt zich hiervoor opgeven                                      aan de kassa of bij het badpersoneel tot 22 mei.              

13 juni                        zwemloop

                          Zit je in groep 3 t/m 8 heb je een zwemdiploma en vind je het leuk om te zwemmen en te                                     rennen? Het is van 14.30 tot 16.30 uur. Opgeven kan via de inschrijflijst bij het  zwembad of                                      stuur naar anneleekstra@hotmail.com. meedoen is GRATIS    (Het word georganiseerd door                                     Noordenveld Beweegt in samenwerking met het Zomerbad Peize )

26 juni t/m 30 juni     zwem4daagse

15 en 16 juli                Zomerkamp Peize gaat (1 en 2 juli)  helaas niet door, de weersverwachtingen zijn te slecht om het                                      door te  laten gaan.  Het goede nieuws is dat we het hebben verplaats naar 15 en 16 juli!

                                     Zomerkamp Peize kampeernacht, kamperen bij het zwembad.

                                     met o.a. een gezellig bbq, nerfwar voor de kinderen en uiteraard zwemmen naar hartenlust. Uiteraard mag                                      een kampvuur niet ontbreken.

                                     Op 16 juli mag er vroeg gezwommen worden en gaan we samen ontbijten. Vervolgens gaan we samen                                      opruimen en is er een eind komen aan de kampeernacht.  Kosten zijn € 15,00 per persoon.

                                     Wij zorgen voor tentjes (matras, slaapzak en kussen wel zelf meenemen).

                                    Graag opgeven voor 12 juli via: medewerkers@zomerbadpeize.nl

9 september              Diploma zwemmen en sluiting zwembad.