Activiteiten Zomerbad Peize 2017

11 en 12 april              voorverkoop 

22 april                        opening zwembad *Met Marijn van de Voice of Holland kids* & Nerfgevechten*

9 mei                           zwem je Fit (in samenwerking met Kinesis)

25 mei                         dauwzwemmen  

                                      Na het succes van vorige jaren, gaan we dit jaar ook weer op Hemelvaartsdag ( 25mei) het dauwzwemmen                                      organiseren.  Tussen 08.00 en 9.00 uur ’s morgens kunt u baantjes zwemmen en na 09.00 uur een lekker                                      ontbijtje nuttigen. Iedereen is welkom (mits in het bezit van een zwemdiploma). De kosten zijn € 4,00 per                                      persoon als je geen abonnement hebt. Voor abonnemnethoudes is het gratis. U kunt zich hiervoor opgeven                                      aan de kassa of bij het badpersoneel tot 22 mei.              

13 juni                        zwemloop

                          Zit je in groep 3 t/m 8 heb je een zwemdiploma en vind je het leuk om te zwemmen en te                                     rennen? Het is van 14.30 tot 16.30 uur. Opgeven kan via de inschrijflijst bij het  zwembad of                                      stuur naar anneleekstra@hotmail.com. meedoen is GRATIS    (Het word georganiseerd door                                     Noordenveld Beweegt in samenwerking met het Zomerbad Peize )

26 juni t/m 30 juni     zwem4daagse

1 en 2 juli                    zomerkamp Peize familie kampeernacht, kamperen met het hele gezin bij het zwembad.

                                     met o.a. een gezellig bbq, nerfwar voor de kinderen en uiteraard zwemmen naar hartenlust.  Uiteraard mag                                      een kampvuur niet ontbreken. Op 2 juli mag er vroeg gezwommen worden en gaan we                                                 samen ontbijten.  Vervolgens gaan we samen opruimen en is er een eind komen aan de kampeernacht.                                      Kosten zijn € 15,00 per persoon. Kinderen slapen gezellig bij elkaar, wij zorgen voor tentjes (matras,                                      slaapzak en kussen wel zelf meenemen.  Ouders / verzorgers moeten wel een eigen tent meenemen. Er zijn                                      ook mogelijkheden om je eigen caravan, camper te plaatsen.  Als kinderen alleen willen kamperen kan dat                                      ook echter vanaf 8 jaar. Kinderen onder 8 jaar zijn ook absoluut welkom. Echter één van de                                      ouders/verzorgers moet er dan bij aanwezig zijn. Gezelliger is nog dat alle ouders en kinderen komen.

n.t.b.                            bootcamp

september                 diplomazwemmen + sluiting bad