ZOMERBAD PEIZE meer dan 30.000 BEZOEKERS

Deze prachtige zomer heeft ervoor gezorgd dat het zomerbad in Peize dit jaar meer dan 30.000 bezoekers heeft mogen ontvangen. Het Zomerbad is in 1989 eigendom geworden van de Peizer bevolking en heeft voor de eerste keer in haar bestaan een “gasloos” zwemseizoen gehad. Een flinke besparing tot bijna 50 % van de energiekosten.

Door deze besparing wil het bestuur voor volgend jaar bekijken of er andere speelmaterialen kunnen worden aangeschaft om onze bezoekers het nog meer naar de zin te maken.   Daarbij denken we vooral aan de jongste jeugd.

Ook was het zomerbad dit jaar langer open. In principe kunnen bezoekers nu op werkdagen elke dan van 7.30 uur tot 20.30 uur in het zomerbad terecht. Dit was een wens van vele “baantjeszwemmers” en dat willen we volgend jaar continueren.

Op de laatste dag van dit seizoen, zaterdag 8 september, willen wij dan ook graag alle bezoekers rond 15.00 uur ’s middags een kleine versnapering aanbieden als blijk van dank voor de vele bezoekjes die aan het zomerbad zijn gebracht.